REDES SOCIALES

Serveis

A EMPRESES I INSTITUCIONS

Servicios a empresas

APP AJUNTAMENTS

El poble al teu mòbil

Ens agrada facilitar les coses a la gent. Disposem d'una aplicació mòbil, amb la qual el ciutadà pot saber quins esdeveniments estan programats per a aquesta setmana, quines notícies hi ha al seu municipi, consultar els telèfons d'interès, el nom d'un carrer, rutes, mapes, horaris i serveis de les institucions, punts de recàrrega, biblioteca, centre de salut, policia local, horari del punt verd, saber quins residus pot treure al portal de casa perquè siguin recollits aquest dia, informar d'una incidència trobada al  mobiliari urbà, tenir accés a les xarxes socials oficials de l'ajuntament o a la seva pàgina web, disposar de documentació rellevant i el més important, poden rebre avisos o notificacions push d'interès general enviats des de l' Ajuntament.


Alguns pobles de Mallorca ja confien en la nostra tecnologia.


(Petra, Lloret, Sineu, Sant Joan, Algaida i Pina, Ariany, Costitx, Binissalem ...)

970€ + iva / any VÍDEO IB3tv
APP AJUNTAMENTS

WEB BÀSICA TOT INCLÒS

Llança el teu negoci al món digital per 9 € / mes

Tens una empresa, negoci, pime i encara no tens pàgina web? T'agradaria tenir la teva "targeta de visita" a internet? Vols donar a conèixer el teu negoci i captar més clients? Actualment, el percentatge més gran de cerca de negocis o empreses es fa mitjançant internet. Recorda que tenir un lloc web, et dóna la possibilitat de contactar constantment amb els teus clients. Això dóna confiança i seguretat. La teva pàgina, és una manera de publicitar-te diàriament i sobretot amb un cost realment econòmic. 

Nosaltres ajudem a fer que la teva empresa disposi del seu espai a internet i de publicar la teva finestra al món digital, en 24 h per 9 € / mes.

9€/ mes DEMO
WEB BÀSICA TOT INCLÒS

WEBS PROFESSIONALS

La millor finestra per al teu negoci

Dissenyem a mida de les teves preferències. Un disseny atractiu i professional ajustat a les teves necessitats, amb un panell de control perquè puguis modificar tu mateix, imatges i fotografies del teu lloc web. Busquem simplicitat alhora que qualitat a un preu raonable i econòmic. Oblida't de costoses programacions. Tindràs un web ràpida i ben posicionada en els principals cercadors des de 400 € + iva.

DES DE 400€ DEMO
WEBS PROFESSIONALS

CONTROL JORNADA LABORAL

Sistema de control d'hores laborals i jornades d'empleats

A partir del 12 de maig de 2019 va entrar en vigor el decret de llei per modificar l'estatut dels treballadors. Amb el qual, s'obliga a les empreses a registrar les entrades i sortides de tots els treballadors.

Les nostres solucions, li permetran portar el control individual, de les hores i hores extraordinàries treballades, al costat d'altres requisits, complint així amb l'obligació establerta.

No deixis passar el temps ni a la propera inspecció de treball. Coneix com adaptar-te amb el nostre programari de control d'horari. Evita multes de fins a 6.250 euros per no disposar un sistema de control d'horaris.

El cost del sistema via mòbil o PC és i 1 € / mes per treballador (IVA no inclòs). Un sistema fàcil, econòmic, segur i legal per controlar el temps dels empleats de qualsevol empresa.

PROVA GRATIS 30 DIAS
CONTROL JORNADA LABORAL

ASSESSORAMENT TECNOLÒGIC

Solucions adaptades a la teva empresa. T'ajudem avançar

La velocitat amb què avança la tecnologia obliga les empreses i particulars a innovar. El nostre equip compta amb l'experiència i els professionals necessaris per ajudar a que la tecnologia sigui útil per a qualsevol model de negoci.

Entenem el teu problema i busquem les millors solucions.

DEMANAR PRESSUPOST
ASSESSORAMENT TECNOLÒGIC

APP ESCOLA 2.0

Millora la comunicació entre escola i família

Escola 2.0 és una aplicació mòbil dissenyada per millorar la comunicació entre l'escola i els pares. La major part de la gent gestiona la informació mitjançant el telèfon mòbil i per això pensam que aquesta app pot ser útil per l'escola. Les famílies podran rebre notificacions, avísos, tenir accés a documentació escolar, enllaços d'interés general, xarxes socials del centre educatiu o directament a la seva web amb només premer un icona a l'app.Tot això al mòbil sense nececessitat de disposar d'ordinador. 

A més podran consultar l'agenda del centre, horaris, activitats, menú del menjador, enviar suggerències o consultes de manera privada i directa a la direcció del centre o a la bústia de l'AMIPA.  Escola 2.0 és responsable amb el medi ambient ja que afavoreix la gestió digital i amb això l'estalvi de paper.

30€ / mes MÉS INFO
APP ESCOLA 2.0

INBOUND MARKETING

Fidelitza als teus clients amb tècniques de màrqueting i publicitat

T'ajudem a combinar tècniques de màrqueting i publicitat amigables amb la finalitat de fer créixer el teu negoci. Augmenta els contactes, augmenta els registres i incrementa les visites de la teva pàgina web.

Tractem contingut de tota classe, d'informatiu a promocional, adequat al moment, a la circumstància i al tipus de client.

DEMANAR PRESSUPOST
INBOUND MARKETING

CONTROL DE FLOTES PER GPS

Estalvia temps i diners a la teva empresa de manera fàcil i econòmica

  • SEGUIMENT EN TEMPS REAL: Sàpiga en tot moment on estan els seus actius en un mapa. Des d'un PC, tablet o mòbil.
  • CONTROL D'HORES I KM: Controla els time-outs dels conductors i programa operacions de manteniment.
  • INFORMES PERSONALITZATS: Informes per a millorar la rentabilitat en operacions de mobilitat. Control de velocitat i rutes.

VEURE PRODUCTE
CONTROL DE FLOTES PER GPS

XARXES SOCIALS I CONTINGUTS

Professionalitzem els perfils en xarxes socials del teu negoci

Una bona gestió de les xarxes socials influeix en el teu negoci. Oblida't de coneixements tècnics i del temps de dedicació. El nostre equip de Social Media pot gestionar les teves xarxes. Els nostres clients poden aconseguir un increment de visites al seu web, un augment en les vendes en el seu negoci, noves peticions de contacte, seguidors i sobretot estalviar molt temps i invertir en altres necessitats.

Contacta amb nosaltres i t'ajudarem. Una persona especialitzada s'encarregarà de respondre qualsevol dubte que tinguis i comunicar-se amb tu. Tindràs comunicació directa amb l'equip que gestiona les teves xarxes socials.

DEMANAR PRESSUPOST
XARXES SOCIALS I CONTINGUTS

IMATGE I VÍDEO INDUSTRIAL

Gravació i edició de vídeo professional

Ens apassiona el llenguatge visual. Creiem en la innovació i la qualitat amb les millors eines en el mitjà audiovisual. Podem gravar entrevistes, vídeos corporatius i tota classe de contingut audiovisual. Impacta als teus clients amb vídeos professionals gravats i editats pels nostres experts.


DEMANAR PRESSUPOST
IMATGE I VÍDEO INDUSTRIAL

FORMACIÓ EN COMPETÈNCIES DIGITALS

Entra al món digital. Tenim la formació que necessites

Tens un telèfon intel·ligent o un ordinador i vols treure-li el màxim rendiment? Necessites formació bàsica per a gestionar els teus dispositius? Vols saber com funcionen les xarxes socials? Vols tenir el teu propi canal de Youtube?

Si necessites formació sobre competències digitals podem ajudar-te.

DEMANAR PRESSUPOST
FORMACIÓ EN COMPETÈNCIES DIGITALS